Bed and Breakfast Deventer

Onze Bed and Breakfast in Deventer geeft u de keuze tussen:

Uitschuifbaar 2-persoonsbed in balkonkamer

Uitschuifbaar 2-persoonsbed

  • een ruime en sfeervolle balkonkamer voor 50-70 euro bij ons in huis met eigen badkamer, aanrechtblok en balkon
  • een ruime en lichte zolderkamer voor 40-60 euro bij ons in huis met eigen wastafel en gemeenschappelijke badkamer
  • een ruime en comfortabele studio voor 60-80 euro in een afzonderlijke ruimte met eigen badkamer, kitchenette, aanrechtblok, privé-terras en eigen ingang
    (prijzen inclusief ontbijt en exclusief € 0.90 toeristenbelasting p.p.p.n.)

Alle ruimtes zijn voorzien van alle gemakken. Wij bieden u een gastvrije ontvangst, een uitgebreid ontbijt, gratis wifi, vrij gebruik van handdoeken en uitgebreide toeristische informatie. Reserveren kan telefonisch of via het reserveringsformulier.

Verblijf langere tijd mogelijk voor stagiares, studenten die een korte periode een studie volgen of voor werknemers die voor een paar weken in en rond Deventer werken. Voor informatie over prijzen kun je ons een mail sturen.


Impressie van de studio

De standaard aankomsttijd ligt tussen 17.00 en 22.00 uur en de standaard vertrektijd ligt tussen 10.00 en 11.00 uur. Andere tijden zijn mogelijk in overleg. Ook is in overleg mogelijk om eerder dan 17.00 uur uw bagage te brengen en de sleutel op te halen.

In onze Bed and Breakfast is roken niet toegestaan. Roken kan wel buiten op het balkon of op het eigen terras. Ook huisdieren zijn niet toegestaan.