Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek, hier kunt u een reactie achter laten of bekijken.

17 gedachten over “Gastenboek

 1. Dag José & Antoine,
  Wij hebben heerlijk bij jullie verbleven tijdens ons bezoek aan Deventer en het Poëziefestival. Fijn zo makkelijk op de fiets naar de stad. Dank voor jullie attente zorg en het mooie gesprek.
  Veel goeds voor jullie!
  Met zomerse groet,
  Ilonka & Harald

  • Hallo Ilonka en Harald,

   Ik zie jullie reactie nu pas! Wat fijn dat jullie het fijn vonden in onze B&B. Ook bedankt voor jullie fijne aanwezigheid en mooie gesprek! We wensen jullie alle goeds en wie weet tot ziens!

   Hartelijke groet,
   Antoine en José

 2. Beste Jose en Antoine,
  Wij hebben afgelopen weekend enorm genoten van jullie gastvrijheid in het Welness centre. We hebben een heerlijk weekend gehad. De locatie was perfect!! Tot een volgende keer!

 3. Jose en Antoine

  Een hele leuke uitzending gezien afgelopen vrijdag en Jose ik wist niet dat je hierin terecht bent gekomen. Ik wens jullie heel veel succes voor de toekomst

  Groet
  Wim Tamboer
  ex collega Jose Groot Schuylenburg

  • Hé Wim,
   Wat leuk dat je de uitzending gezien hebt. Ja wat een leuke uitzending he. We hebben ook een super leuke en fijne opnameweek gehad met de andere twee koppels en de tv ploeg. We genieten van onze bed en breakfast en holistische praktijk. We geven ook holistic pulsing (een wiegende massage) aan mensen van de Passerel in Twello. Mijn hart ligt nog steeds bij deze doelgroep! Heel leuk van je te horen Wim. Voor jou en je gezin ook het allerbeste toegewenst!
   Groetjes Antoin en José

 4. Gisteravond de uitzending gezien van Bed and Breakfast.
  Leuk om te zien en we dachten weer even terug aan het fijne weekend bij jullie
  afgelopen december tijdens het Dickens weekend. Wij hebben erg genoten van jullie
  hartelijke ontvangst, fijne kamer en prima ontbijt.
  Groetjes uit Wouw.

  • Dank je wel Gerry, wat leuk dat je ons een reactie geeft. Fijn dat jullie zo genoten hebben in onze B&B! Wij vonden het fijn dat jullie hier waren. WE wensen jullie een hele fijne zomer toe!
   Hartelijke groetjes Antoine en José uit Deventer

 5. Deze week heb ik de tweedaagse wandeltocht van de NS gelopen en bij Dreamtime overnacht. Heerlijk geslapen en verwend met een croissant en aardbeitjes bij het ontbijt. Erg aardige mensen! Van Antoine heb ik enkele variaties op dag 2 van de wandeltocht gekregen die echt iets toevoegen aan de wandeling. Zo heb ik het stuk langs de provinciale weg weten te vermijden en heb ik een stukje kerkenpad gelopen, erg leuk!
  Groetjes en bedankt, Fransje

 6. Een super leuk bed en breakfast in Deventer, mooi ingericht en erg lieve mensen!! De arrangementen zijn aan te raden, super lekker!

 7. Wij hebben een heel leuk Dickens weekend gehad , en dat kwam zeker door het verblijven in de B&B van Antoina en Jose, heerlijk huiselijk,warm ontvangst. Zelf mijn speciale wensen voor het ontbijd waren geen probleem ( hoewel dit toch extra werk met zich mee bracht ) Bij aankomst werd gevraagd of we samen met de andere gasten wilde ontbijten of liever alleen, wij kozen net als de andere gasten voor samen, waar ook nog eens hele fijne gespreken uit voor kwamen, wat wil een mens nog meer.
  Dus namens ons “Wellness Centre Homestay Dreamtime” heel hartelijk bedankt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Groetjes Ria en Christien

 8. Heerlijk weekend gehad tijdens Deventer op Stelten. Vriendelijke ontvangst met zelfgebakken appeltaart!
  Wij zaten in de studio, met eigen ingang, ideaal. Lekker bed en verder van alle gemakken voorzien.
  Elke dag begon met een lekker ontbijt waarna we met de fiets richting Deventer zijn gegaan. We hebben genoten.

 9. We hebben drie dagen en nachten heerlijk bij jullie in de studio doorgebracht. Het is echt bijkomen in die rustige sfeer. Lekker bad en bed! Deventer en omgeving zijn fijn om te wandelen! En wat hadden we een prachtig klankschalenconcert in Vierhouten op Nieuwjaarsdag! Op de terugweg naar huis hebben we jullie tip om te wandelen bij het Paleispark van Het Loo ter harte genomen en ervan genoten. Wat een mooi en lekker rustig gebied. Dag lieve José en Antoine

 10. Wij hebben een heerlijk week-end “vakantie” gevierd in dit gezellige bed and breakfast. We hadden de studio geboekt en hebben daar geen spijt van gehad! Overdag lekker in Deventer geshopt en ’s avonds genoten van een heerlijke maaltijd door Jose en Antoine bereid.
  Na het diner nog even lekker in bad die in de studio aanwezig is geweest en vervolgens heerlijk geslapen.
  De volgende dag lekker ontbeten en afgesloten met een pulsing….voor mij onbekend maar het was echt zalig!! Voor de volgende gasten een aanrader.. Wij komen zeker nog een keer terug maar dan in de zomer om te genieten van jullie prive zwembad.

 11. Hallo beste mensen,

  Hartelijk welkom op de (vernieuwde) website van Wellness Centre Homestay Dreamtime. Mocht u een prettig verblijf bij ons hebben ervaren of een cursus, sessie o.i.d., dan kun u hier beschrijven wat uw ervaring is geweest!

  Met vriendelijke groet,
  Antoine van Brussel en José van Zanten

 12. Hieronder enkele reacties van onze gasten uit ons gastenboek

  04-09-09
  Een fijn plekje en aardige mensen. Heerlijk gegeten en een perfecte intuïtieve massage.

  Wim en Marja

  22-01-2010
  Thanks for your hospitality. We had a very nice time.

  The Mahones

  25-06-2010
  Bedankt voor de warme ontvangst. het lijkt wel of we hier al jaren komen. Veel succes met jullie B&B en we zullen reclame maken voor dit fijne adres.

  Groetjes Rob en Truus

  14-03-2011
  Ik heb me hier welkom en op mijn gemak gevoeld. Een massage ondergaan die nieuwe mogelijkheden opent. Dank je wel.

  Groeten Bart

  Jan 2012
  Dank je wel lieve mensen voor de warme gastvrijheid, het heerlijke eten, jullie gezinnetje, om jullie te ontmoeten en even met jullie samen te zijn.

  Liefs Marieke

  20-10-2012
  Dit cadeau aan mijzelf was een succes omdat jullie zijn wie jullie zijn, waardoor ik mezelf kon zijn.

  Felicia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *