Prijzen, vergoedingen en arrangementen

OmschrijvingPrijs (euro)
Individuele sessies65
5-rittenkaart295
10-rittenkaart555
Arrangement met 1 dag logies55*
Arrangement met 2 dagen logies50*
* exclusief logies

Voor individuele sessies holistic pulsing, intuïtieve massage, aurareading, healing en coaching gelden nevenstaande tarieven. Duur van een sessie is ongeveer 1½ uur (inclusief voor- en nagesprek). Voor holistic pulsing is het mogelijk om een proefsessie van 30 minuten af te spreken.

Vergoedingen zorgverzekeraars
In 2017/2018 heb ik (José) de opleidingen Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis gevolgd en met succes afgerond. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC (Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument). Als therapeut aangesloten bij de BATC benader ik de cliënt op holistische wijze volgens de vijf natuurgerichte principes. Diagnose en behandelmethode worden pas vastgesteld als ieder van deze vijf principes zijn doorlopen. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat energie de basis is voor het functioneren van het menselijk lichaam. Zonder energie kunnen de overige vier principes niet  functioneren. Op de website  van de BATC kun je meer lezen over de vijf natuurgerichte principes.
Wanneer je aanvullend verzekerd bent, kun je de consulten die je bij mij volgt declareren bij verschillende zorgverzekeraars. Een aantal zorgverzekeraars waarvan ik zeker weet dat je vergoeding kunt krijgen zijn: Salland, Ohra en Menzis (mits je een aanvullende verzekering alternatieve geneeswijzen hebt). Je moet wel zelf even nagaan of jouw verzekering vergoeding geeft.

U kunt korting krijgen bij:

  • afspreken van 5 of 10 sessies in de vorm van een 5- of 10-rittenkaart;
  • een arrangement waarbij gelijktijdig logies geboekt wordt in onze Bed & Breakfast. U betaalt de normale logiesprijs voor kamer of studio en de gereduceerde prijs voor de sessie.

Voor cursussen en activiteiten zie Data en prijzen onder de knop Workshops en activiteiten.