Over ons

Hallo mijn naam is José van Zanten en ik ben 49 jaar.
Ik heb 17 jaar met heel veel plezier als Z-Verpleegkundige op Groot Schuylenburg te Apeldoorn gewerkt. Ik werkte vooral met deelnemers die in een rolstoel zaten en (bijna) niet konden spreken. Ik heb daar geleerd te kijken en luisteren naar de signalen die het lichaam geeft, het zien van de non-verbale communicatie en daar intuïtief op reageren. Dat vond ik zo interessant dat ik 1992 besloot een cursus intuïtieve ontwikkeling te volgen om nog meer op mijn intuïtie te leren vertrouwen. Daarop volgde een opleiding tot reader/healer, lightbody cursussen, spirituele reizen, opleiding tot holistic pulser, opleiding tot (spirit) coach.
In 2000 ontmoette ik mijn huidige man Antoine van Brussel. Samen met hem heb ik een aantal mooie reizen gemaakt die er uiteindelijk mede voor zorgden dat ik in 2002 besloot volledig voor mijn praktijk te gaan (die ik al in 1996 naast mijn werk als Z-Verpleegkundige gestart was) Het werken in de zorg gaf mij niet meer de voldoening, vooral omdat ik de deelnemers niet die zorg kon bieden die ik vanuit mijn hart graag wilde bieden. Door onze reizen en ons verblijf in hostels en eenvoudige hotelkamers is bij ons in 2004 het idee geboren om in ons huis een B&B te starten. Deze B&B en onze beider praktijken zijn inmiddels uitgegroeid tot het kleinschalige Wellness Centre Homestay Dreamtime. Bij ons kunnen mensen genieten van een heerlijke overnachting en een ruime keuze aan diverse, ontspannende behandelmethoden. De behandelmethoden die ik persoonlijk geef zijn: holistic pulsing (individueel en cursussen), reading&healing, coaching, stiltewandelingen, individuele wandelcoachsessies, meditatieavonden, cursus intuïtieve bewustwording. Ik geef holistic pulsing inmiddels ook aan mensen met een functiebeperking.
Ik ben dankbaar om  mensen te mogen ondersteunen op hun pad naar bewustwording en het ervaren van hun eigen kracht.

Mijn naam is Antoine van Brussel en ik ben 56 jaar. Ik werk ruim 30 jaar als docent bij Saxion Hogescholen. Daar ben ik docent omgevingsrecht, maar ook studieloopbaanbegeleider en contactpersoon voor studenten met een functiebeperking. In eigen huis heb ik mijn eigen praktijk voor intuïtieve massage, begeleiding en coaching, waarbij ik gebruik maak van technieken die ik geleerd heb bij spirit coaching en regressietherapie. maar vooral werk ik vanuit mijn intuïtie. Ik heb in mijn leven veel gereisd naar Zuid-Oost Azië en daar ervaren wat het betekent om gastvrij ontvangen te worden en wat een kamer prettig maakt (en wat niet). Met veel plezier bedrijf ik samen met José onze bed & breakfast. Fantastisch om reisverhalen te horen maar ook om persoonlijke belevenissen te delen. Koken is al lang een hobby van mij en ik vind het leuk om zo nu en dan voor mijn gasten te koken (het hoeft voor mij niet dagelijks te gebeuren).