Met de auto

Ons centrum gemakkelijk bereikbaar vanaf de autosnelwegen A1 (afslag ‘Deventer’ of de afslag ‘Twello Wilp) en de A50 (via de A1 of afslag ‘Vaassen/ Terwolde’). Voor routebeschrijving via internet zie: www.map24.nl

Via de A1 vanuit de richting Almelo/Hengelo/Enschede
Neem de afslag ‘Deventer’ (nr. 23). Einde van de afrit RA en onder viaduct van de A1 door. Houd de linkerbaan aan en richting ‘Centrum’. De weg gaat langs een tweetal benzinestations en maakt een S-bocht over de sluizen heen. Bij eerstvolgende twee stoplichten RD. Bij 3e stoplicht LA richting N344 (Apeldoorn). Langs MediaMarkt. Bij de rotonde schuin links (RD) en linkerbaan aanhouden. Over de Wilhelminabrug de IJssel over. Neem 1e afslag RA (Worp) en bij rotonde RD. Vlak voor de spoorbrug LA (Achter de Hoven) en 2e afslag LA (Leliestraat). Hier auto parkeren. De 1e afslag LA is het Groenestraatje.

Via de A1 vanuit de richting Apeldoorn/Amersfoort/Amsterdam
Neem de afslag ‘Twello/Wilp’ (nr. 22). Einde van de afrit RA en na 50 m LA richting Wilp. Pas bij het binnenrijden (en het uitrijden) van het dorp op de snelheidscamera’s die staan aan de rand van het dorp! Helemaal uitrijden tot je niet verder kunt. Aan het eind LA richting Deventer. Je rijdt langs Piet Zoomers. Het dorp uitrijden, onder het viaduct door en via een slingerende weg langs de uiterwaarden. Bij de stoplichten met de N344 RD, maar direct daarna LA (Dahliastraat) en 2e afslag RA (Leliestraat). Deze straat uitrijden tot bijna het einde. Het Groenestraatje is de 5e afslag RA. Je kunt met de auto deze afslag iets voorbij rijden en op de parkeerplaatsen aan de linkerkant van de Leliestraat parkeren.

Via de A50 vanuit de richting Zwolle/Kampen/Meppel
Neem de afslag ‘Vaassen/Terwolde’ (nr. 26). Aan het einde van de afrit LA (pas op: je hebt hier een moeilijk uitzicht). Aan het eind van de weg een bocht naar rechts. Je rijdt langs een watergang. Eerstvolgende bocht LA, richting Terwolde. Bij rotonde RD. Rijd door het dorp Terwolde heen. Bijna aan het eind maakt de weg een scherpe bocht naar rechts bij een wit huis. Ga hier RD, over een drempel heen. Aan het eind RA de dijkweg oprijden. Je rijd onder een spoorbrug door en direct hierna 1e afslag RA (Achter de Hoven) en 2e afslag LA (Leliestraat). Hier auto parkeren. De 1e afslag LA is het Groenestraatje.

Via de A50 vanuit de richting Arnhem/Nijmegen/Den Bosch
Houd op het verkeersknooppunt Beekbergen richting Deventer aan. Je komt op de A1. Neem hier de afslag ‘Twello/Wilp’ (nr. 22). Einde van de afrit RA en na 50 m LA richting Wilp. Pas bij het binnenrijden (en het uitrijden) van het dorp op de snelheidscamera’s die aan de rand van het dorp staan. Helemaal uitrijden tot je niet verder kunt. Aan het eind LA richting Deventer. Je rijdt langs Piet Zoomers. Het dorp uitrijden, onder het viaduct door en via een slingerende weg langs de uiterwaarden. Bij de stoplichten met de N344 RD, maar direct daarna LA (Dahliastraat) en 2e afslag RA (Leliestraat). Deze straat uitrijden tot bijna het einde. Het Groenestraatje is de 5e afslag RA. Je kunt met de auto deze afslag iets voorbij rijden en op de parkeerplaatsen aan de linkerkant van de Leliestraat parkeren.