Met de fiets

Onze B&B ligt vlakbij fietsknooppunt 14.

Vanuit Deventer bereik je dit knooppunt door vanaf knooppunt 62 het fietspad te nemen dat langs de spoorlijn omhoog loopt. Je fietst over de IJssel. Op het laagste punt staat het informatiebord van fietsknooppunt 14. Je slaat hier linksaf (Leliestraat) en je neemt de tweede straat linksaf (Groenestraatje). Let op: de eerste straat linksaf loopt direct naast de spoorlijn (Achter de Hoven), maar die moet je niet nemen.

Vanuit Twello (Apeldoorn) bereik je dit knooppunt door vanaf knooppunt 12 het fietspad te nemen in de richting van Deventer. Het fietspad gaat op een gegeven moment naar links (weg oversteken) en voert over de provinciale weg en gaat weer naar beneden. Op het laagste punt staat het informatiebord van fietsknooppunt 14. Je slaat hier rechtsaf (Leliestraat) en je neemt de tweede straat linksaf (Groenestraatje). Let op: de eerste straat linksaf loopt direct naast de spoorlijn (Achter de Hoven), maar die moet je niet nemen.

Vanuit Terwolde bereik je dit knooppunt vanaf knooppunt 48. Je rijdt onder het spoorwegviaduct door en slaat daarna de eerste weg rechtsaf (Achter de Hoven), in de richting van fietsknooppunt 14. Neem de eerste straat linksaf (Bessenstraat) en daarna de eerste straat rechtsaf (Groenestraatje). Let op: er is nog een eerder straatje rechtsaf, maar dat voert naar een pleintje met garageboxen. Die moet je niet inslaan (tenzij je onze studio huurt).