Bed and Breakfast

Ons huis, waarin wij wonen en ons Bed and Breakfast is gevestigd, is een 2-onder-1-kap woning uit 1938 en is gelegen in een rustige straat in Deventer.De kamers bevinden zich in het woonhuis en hebben een gezamenlijke entree via de voordeur. Beide kijken uit op de tuin. De studio STAY bevindt zich achter in de tuin en heeft een eigen entree vanaf een klein plein met garageboxen.In het midden ligt ons eigen zwembad met een zonterras en sauna. Gebruik van het zwembad is gratis voor onze gasten.
Wellness Centre Homestay Dreamtime uithangbord

Onze Bed and Breakfast in Deventer geeft je de keuze tussen:

  • STAY: een ruime en comfortabele studio voor 85-100 euro per dag in een afzonderlijke ruimte met eigen badkamer, kitchenette, aanrechtblok, besloten privé-terras en eigen ingang.
  • HOME: een ruime en sfeervolle balkonkamer voor 75-90 euro per dag bij ons in huis met eigen badkamer, aanrechtblok en balkon met tuinuitzicht.
  • DREAM: een ruime en lichte zolderkamer voor 65-80 euro per dag bij ons in huis met eigen wastafel en gemeenschappelijke badkamer.

Alle ruimtes zijn voorzien van alle gemakken, zoals een koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en een magnetron. Wij bieden je een gastvrije ontvangst, standaard een uitgebreid ontbijt, gratis wifi, vrij gebruik van handdoeken en uitgebreide toeristische informatie. Reserveren kan telefonisch of via het reserveringsformulier.

Verblijf voor langere tijd is mogelijk voor stagiairs, studenten die een korte periode een studie volgen of voor werknemers die voor een paar weken in en rond Deventer werken. Voor informatie over prijzen kun je ons een mail sturen.

De standaard aankomsttijd ligt tussen 17.00 en 22.00 uur en de standaard vertrektijd ligt tussen 10.00 en 11.00 uur. Andere tijden zijn mogelijk in overleg.
Ook is in overleg mogelijk om eerder dan 17.00 uur je bagage te brengen en de sleutel op te halen.

In onze Bed and Breakfast is roken niet toegestaan. Roken kan wel buiten op het balkon of op het eigen terras.

Ook huisdieren zijn niet toegestaan.

De wijk in de omgeving van onze Bed and Breakfast in Deventer draagt de naam De Worp. De wijk wordt van oudsher ook wel De Hoven genoemd. Het is een rustige wijk die direct tegenover het oude stadscentrum van Deventer aan de overzijde van de rivier IJssel ligt.

De loopafstand naar het (oude) centrum van Deventer is 10 tot 15 minuten. Dat is dichterbij dan de meeste nieuwe stadswijken van Deventer!

In onze wijk is een gezellige snackbar, een kleine supermarkt (dagelijks open van 8.30 tot 19.00 uur), een kapsalon en een bloemenwinkel. Aan de rand van de wijk ligt een benzinestation (die tot 21.00 uur open is).

Luchtfoto De Worp

Nieuwsbrief

Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt automatisch onze nieuwsbrief in je mailbox!