Tarieven en data

Voor individuele sessies holistic pulsing, intuïtieve massage, aurareading, healing en coaching gelden nevenstaande tarieven. De duur van een sessie is ongeveer 1,5 uur (inclusief voor- en nagesprek).

Omschrijving Prijs
Individuele sessies
€ 85
5-rittenkaart
€ 380 **
10-rittenkaart
€ 720 ***
Sessie met 1 dag logies
€ 72*
Sessie met 2 dagen logies
€ 64*

* Excl. logies
** 4 sessies van € 85 en laatste sessie € 40
*** eerste 5 sessies als bij 5-rittenkaart, daarna 4 sessies van € 85 en laatste gratis

Sessies komen mogelijk in aanmerking voor een vergoeding door je zorgverzekeraar!

U kunt korting krijgen bij een arrangement waarbij gelijktijdig logies geboekt wordt in onze Bed and Breakfast in Deventer. Je betaalt de normale logiesprijs voor kamer of studio en de gereduceerde prijs voor de sessie.

Verwendagen worden op dit moment alleen op aanvraag georganiseerd.

Vraag naar de mogelijkheden en de prijs.

Dit jaar zijn er geen saunameditaties gepland. Je kunt ons altijd benaderen voor een saunameditatie als onderdeel van een retraite-arrangement.

Walkabout-wandelingen worden op dit moment alleen op aanvraag georganiseerd. Ze kunnen onderdeel uitmaken van een retraite-arrangement.

Vraag naar de mogelijkheden en de prijs.

Betaling

Twee weken voor aanvang van een activiteit dient het totaalbedrag overgemaakt te zijn op IBAN: NL84INGB0009247264 t.n.v Homestay Dreamtime. BIC: INGBNL2A

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering wegens bewijsbare overmacht wordt het betaalde bedrag gerestitueerd minus  administratiekosten van € 25. Kosten van bewijsbare overmacht worden niet door Homestay Dreamtime betaald. Bij annuleringen tot 1 week voor aanvang van een activiteit ben je het totaalbedrag verschuldigd. Er vindt dan geen restitutie plaats.

Wil je een sessie of activiteit boeken?
Klik dan hieronder op de knop!

Nieuwsbrief

Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt automatisch onze nieuwsbrief in je mailbox!