Aurareading en healing

Je wordt begeleid door:

Jose van Zanten - Homestay Dreamtime

Wat is een reading?

Readen houdt in het lezen van de energie die zich in en om je heen bevindt. Deze energie kun je zien, horen of voelen. Bij mij is het zo dat ik tijdens een reading jouw energie in beelden zie. Deze beelden vertellen een verhaal over jou. Door tijdens een reading deze beelden aan jou te benoemen kun je helderheid krijgen in een bepaald ‘probleem’ waar je tegenaan loopt of helderheid in jouw proces. Je krijgt meer bewustzijn in hetgeen er speelt in je leven. Door dit bewustzijn verandert er iets, gaat de energie weer meer stromen in je leven. Dat wat niet in het bewustzijn is, kan niet transformeren. Dat wat wel in het bewustzijn is, kan transformeren. Door dit bewustzijn kun je stappen zetten om dingen op een ander manier te doen.

Wanneer er blokkades in het lichaam, emoties, auralagen of chakra’s zijn, dan kan zich dat vertalen in bijvoorbeeld lichamelijke klachten, het niet kunnen uiten van emoties,  relatieproblemen, moeilijk keuzes kunnen maken, problemen op je werk enz.

Meestal is datgene wat er speelt ook voelbaar in het lichaam. D.m.v. coaching leid ik je onder andere door een aantal lichaamslagen heen die je in de kern van het ‘probleem’ brengen. Het lichaam is het instrument waarin we ons op aarde uitdrukken, waar alle energie doorheen gaat en waarin we onze blokkades tegenkomen. Door je bewustzijn in je lichaam te brengen,  kan datgene wat je je bewust bent geworden op een dieper (cel)niveau transformeren. Dan kan er verandering optreden. Je leert meer te luisteren naar de boodschappen die je lichaam je geeft en er liefdevol mee om te gaan. Je leert dat wat er speelt te (h)erkennen en krijgt handvatten om er anders mee om te gaan. Lichamelijke klachten kunnen verdwijnen, emoties gaan stromen. Door hetgeen jij je bewust bent geworden en de stappen die je van hieruit zet, verandert er vaak vanzelf ook van alles in je leven, je omgeving, je relaties en je werk.

Wanneer een reading of een healing?

  • Je wilt meer inzicht in ’problemen’ die je tegenkomt in bijvoorbeeld werk, relatie, gezondheid, enz.
  • Je wilt emoties tonen maar kunt of durft dit niet.
  • Je wilt meer inzicht in je angsten, waar ze vandaan komen en wat ze voor je betekenen.
  • Je wilt gewoon weten waar je staat in je leven/proces.

Hieronder geef ik een beschrijving van de energielagen die ik bij je zou kunnen lezen als je komt voor een reading, zodat je een beetje een beeld krijgt van wat een reading voor je zou kunnen betekenen. Er zijn verschillende energielagen te lezen in een reading. Ik doe verschillende soorten readings:

  • Aurareading
  • Chakrareading
  • Bloemreading
  • Bedrijfsreading
  • Gezondheidreading

Aurareading

Bij aurareading lees ik de energielagen die zich direct om je heen bevinden. Er zijn voor mij 3 lagen waarneembaar:

Mentale laag: deze laag is verbonden met de ratio, het denken. Hierin is te lezen of iemand veel in het hoofd zit, of er veel gedachten zijn, negatief of positief. Of je leeft en handelt vanuit je hoofd. Of je controle op dingen in je leven wilt houden enz. Het ego speelt een grote rol in deze laag.

Fysieke laag: deze laag vertelt iets over hoe jij omgaat met je gezondheid, met je lichaam, hoe je voor jezelf zorgt. Hierin is te lezen of er bepaalde organen of andere delen van het lichaam geblokkeerd zijn of niet en wat je lichaam van jou nodig heeft.

Emotionele laag: deze laag vertelt iets over de wijze waarop jij met jouw emoties omgaat. In deze laag is te lezen waar jij jezelf vastzet in het uiten van je emoties en welke invloed je verleden hierop heeft.

Chakrareading

Chakra’s zijn energiepunten die zich in een verticale lijn in jouw lichaam bevinden. Op elk chakra is een specifieke reading te doen, afhankelijk van de vraag die je hebt. Ik ken (en lees) 7 chakra’s. Voor uitgebreidere beschrijving van de chakra’s klik op het betreffende chakra hieronder.

Dit chakra bevindt zich ter hoogte van het geslacht, de stuit.
Het eerste chakra vertelt iets over hoe jij staat op de aarde, hoe veilig je je voelt, oervertrouwen, tevredenheid, stabiliteit.
Dit is het basischakra.

Dit chakra bevindt zich ter hoogte van het heiligbeen onder de navel.
Het 2e chakra vertelt iets over hoe jij omgaat met je emoties, seksualiteit, creativiteit, verlangens, behoeften.

Dit chakra bevindt zich ter hoogte van je maag, net onder je middenrif.
Het 3e chakra vertelt iets over je  ego, identiteit, eigenwaarde, wil, macht, autonomie. Vorm geven aan de dingen in het leven. Controle en kracht.

Dit chakra bevindt zich ter hoogte van je hart.
Het 4e chakra vertelt iets over liefde, evenwicht, relaties, intimiteit, toewijding, naar buiten treden.

Dit chakra bevindt zich ter hoogte van de keel.
Het 5e chakra vertelt iets over communicatie, uiten, creativiteit.

Dit chakra bevindt zich ter hoogte van het voorhoofd.
Het 6e chakra vertelt iets over het helder zien, je intuïtie, verbeelding, dromen, visioenen.

Dit chakra bevindt zich ter hoogte van je kruin.
Het 7e chakra vertelt je iets over eenheid, transcendentie, overtuigingen, hogere macht, visioen.

Bloemreading

Een reading kan ook via een bloem gedaan worden. Wat ik doe tijdens een bloem reading is via een beeld van een bloem (meerdere bloemen voor een relatie reading) jouw leven van nul tot nu lezen.
De wortels van de bloem vertellen iets over hoe je geaard bent, vertrouwen, veiligheid, stabiliteit.
De stengel van de bloem vertelt iets over je leven van nul tot nu en de invloeden van je omgeving op jouw ontwikkeling (thema/vraag).
De bloem zelf vertelt iets over hoe jij je laat zien aan je omgeving en hoe de omgeving jou ziet.

Bedrijfsreading

Een bedrijfsreading kan veel helderheid geven bij ‘problemen’ op de werkvloer of  b.v. de financiële stroming van het bedrijf. Bij een reading over je werk/bedrijf lees ik een beeld van het bedrijf. De verdiepingen van het bedrijf staan voor de chakra’s. Iedere verdieping kan gelezen worden en vertelt bijvoorbeeld iets over hoeveel gronding het bedrijf heeft. Of het bedrijf functioneert vanuit bepaalde chakra’s. Waar er een blokkade zit op bv. de financiële stroming van het bedrijf of het aantrekken van klanten. De dynamiek tussen de werknemers in het bedrijf. De verschillende kwaliteiten die de werknemers hebben t.a.v. hun werk. Dynamiek tussen directeur en werknemers, enz.

Gezondheidreading

Bij een reading over je gezondheid lees ik bv. een orgaan, deel van het lichaam, cel of de fysieke auralaag die iets vertelt over je gezondheid en hoe je ermee omgaat en vooral ook wat het nodig heeft om ‘weer’ gezond te kunnen functioneren.

Is je interesse gewekt en wil je eens een reading of healing ondergaan?
Meld je dan nu aan voor een sessie!

Nieuwsbrief

Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt automatisch onze nieuwsbrief in je mailbox!