Holistic pulsing

Deze sessies worden gegeven door:

Antoine van Brussel - Homestay Dreamtime
Jose van Zanten - Homestay Dreamtime

Wat is Holistic Pulsing?

Holistic Pulsing (HP) is een wiegende massagevorm die uitnodigt tot diepe ontspanning en loslaten. Het lichaam wordt in een ritmisch pulsende beweging gebracht, waarbij je gekleed op een massagetafel of bed ligt. Deze beweging vloeit door het hele lichaam. Het lichaam kan zich door de wiegende beweging zijn natuurlijke staat van stroming weer herinneren en dat is er één van ontspanning en gezondheid. De pulsbewegingen dringen door tot in de spieren, gewrichten, organen en cellen en nodigen het lichaam uit verkrampingen en spanningen die niet meer nodig zijn los te laten.

Zie hieronder een door ons gemaakte video over holistic pulsing.

Wat zeggen onze cliënten?

De kracht van zacht

Holistic Pulsing geeft je inzicht in waarom je dingen vastzet in specifieke delen van je lichaam en wat er nodig is om dat los te laten. Het mooie van Holistic Pulsing is dat het niets forceert en volledig uitgaat van de gedachte dat alles goed is zoals het is. Door te accepteren van dat wat er is, word je als vanzelf uitgenodigd om los te laten. Wanneer jij en je lichaam daaraan toe zijn, gebeurt dat vanzelf. De grootste kracht van Holistic Pulsing is de zachtheid van deze behandelmethode. Zachtjes, ritmisch wiegen heeft bijna altijd een ontspannend effect. Juist vanuit die ontspanning kan in het lichaam een nieuw evenwicht ontstaan.

Stroming in je leven

Wanneer er door het pulsen weer meer stroming plaatsvindt op het fysieke, emotionele en mentale vlak dan heeft dit ook zijn weerslag op je leven. Het kan zijn dat er opeens dingen veranderen in je gezondheid, binnen je werk, relaties enz. Misschien durf je bepaalde stappen te nemen die je voorheen niet durfde te maken omdat je je geblokkeerd voelde en ervaar je nu dat je bepaalde angsten hebt losgelaten.

Herken de signalen

Holistic Pulsing helpt je te luisteren naar de behoeften en signalen van je lichaam, zodat je de grenzen van je lichaam leert herkennen en op een liefdevolle wijze leert je daarop af te stemmen, waardoor je ruimte creëert voor nieuwe ervaringen. Het tijdig herkennen van de signalen die je lichaam je geeft kan voorkomen dat je je grenzen overschrijdt en bepaalde ervaringen opslaat in je lichaam, waardoor de doorstroming stagneert en je lichaam ziek wordt (zie de ervaringsverhalen).

Wil jij ook ervaren welk effect Holistic pulsing op jou kan hebben? Meld je dan nu aan voor een sessie!

Nieuwsbrief

Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt automatisch onze nieuwsbrief in je mailbox!