Holistische praktijk

Ons aanbod

De holistische praktijk wordt gevormd door José en Antoine. Allebei geven wij individuele behandelingen holistic pulsing en (wandel)coaching. José geeft daarnaast individuele behandelingen aurareading en healing en Antoine geeft intuïtieve massage. Gezamenlijk organiseren we activiteiten als  individuele retraites, walkabouts, (sauna)meditatieavonden en wandel- en fietstochten.

Onze visie

Wij werken in al onze behandelingen vanuit de persoonlijke behoefte van de cliënt. Ons uitgangspunt is dat er in ieder mens een diep innerlijk weten zit over zijn levenspad. Je hebt een groot zelfhelend vermogen als je je afstemt op jouw innerlijke stem en de boodschappen die je lichaam jou geeft. Je beschikt over een enorme potentiële kracht om te creëren en te realiseren wat hiermee in overeenstemming is. Dat innerlijke weten en die levenskracht liggen opgeslagen in alle lichaamscellen.

Zonder de verbinding te voelen met deze levenskracht ben je een stuurloos schip. De toegangspoort loopt via het voelen van dat wat er leeft in jou en hier mee te zijn. Dus alles wat zich aan trauma’s, pijn en verdriet heeft opgeslagen in jou te voelen en te bevrijden.

Daarvoor is het nodig om eerst jezelf volledig te accepteren, ook de dingen die je als onprettig ervaart. Het liefst lopen we daarvoor weg, schieten we in ons hoofd om maar niets te hoeven voelen, maar the only way out is……in. Met diep ademen breng je jezelf volledig in het hier en nu en kun je oude ballast loslaten.

Het is de taak van ons als behandelaar om jouw ballast zichtbaar te maken en de verbinding met jouw innerlijke weten te helpen herstellen. De focus ligt op verantwoordelijkheid nemen in het volgen van jouw eigen unieke stroom.

Wij geven een veilige bedding in het begeleiden van jouw proces. Door je weer bewust te worden van je zelfhelend vermogen en jouw kracht kun je weer de stappen nemen in je leven die je vreugde en voldoening geven.

Wat zijn onze drijfveren?

Maak hieronder je keuze…

Ben je nu al enthousiast en wil je een sessie aanvragen? Klik dan op de knop hieronder!

Nieuwsbrief

Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt automatisch onze nieuwsbrief in je mailbox!